Donem la benvinguda als nous taskers

Et donem la benvinguda a «The Burrow», el blog oficial de TaskRabbit! Tant si hi has entrat per informar-te sobre les tasques com per buscar més consells i trucs que t‘ajudin a potenciar la teva activitat, ens assegurarem que tinguis tot el que necessites per obtenir uns ingressos importants a TaskRabbit.

Això de les tasques et ve de nou? Doncs ets al lloc adequat.


La comunitat tasker mundial

Per celebrar el creixement i la vitalitat de la comunitat tasker arreu del món, t‘expliquem les històries d‘altres taskers que han aconseguit flexibilitat, ingressos i la possibilitat de dedicar-se a allò que els agrada gràcies a les tasques.


Categories més populars

A TaskRabbit ets lliure de triar les categories de tasques a les quals et vols dedicar. Consulta els consells dels articles següents per començar amb bon peu en les categories més sol·licitades!


Consells dels taskers

Els taskers que més triomfen a la plataforma saben trobar l‘equilibri entre oferir bones experiències als clients i gestionar bé les seves activitats. En els articles següents es recullen els millors consells dels taskers per aprendre a tocar les moltes tecles que comporta gestionar l‘activitat a la plataforma.


Fes progressar la teva activitat a TaskRabbit

Quan ja hagis començat a fer tasques i dominis els punts bàsics, consulta aquests articles perquè la teva activitat a TaskRabbit vagi progressant.


La biblioteca d‘aprenentatge

Documenta‘t a la biblioteca d‘aprenentatge per aprofundir en les categories més populars de TaskRabbit. A la biblioteca d‘aprenentatge trobaràs informació per potenciar les teves habilitats i adquirir-ne de noves!