Què hi ha al darrere de la nova imatge de marca

Pot ser que vegis alguns canvis per aquí. No et pensis que tens l’exclusiva de voler fer créixer el teu negoci! Vam decidir que ja tocava renovar la imatge de la nostra marca, en sintonia amb els temps i amb la direcció que volem seguir.

Continua llegint per conèixer el procés d’actualització de la marca i, el més important, els motius que l’expliquen.

Evolució del logotip

Taskrabbit va néixer l’any 2008 com a plataforma per solucionar necessitats com ara tasques domèstiques i encàrrecs. Aleshores la rapidesa era el nostre segell —hola, conillet—, però amb els anys Taskrabbit ha anat evolucionant. Avui Taskrabbit és una plataforma que posa en contacte els seus usuaris amb persones expertes i fiables com tu que els ajuden a tirar endavant qualsevol projecte de la llar, quan no tenen el temps o la capacitat necessaris per encarregar-se’n personalment.

Com a tasker, pots dedicar-te a allò que millor saps fer i muntar el teu negoci. A Taskrabbit tu decideixes la teva agenda, tries les tarifes que vols aplicar i les cobres al 100 %. És el camí ideal per a un estil de vida flexible i econòmicament estable, cosa que no trobaràs en cap altra plataforma.

Aquí a Taskrabbit sempre ens ha guiat l’esperit del veïnat que s’ajuda mútuament, i la nova imatge de marca exemplifica la unió entre les dues bandes del nostre mercat. En el nou logotip, basat en el nom de la marca, escrivim amb minúscula tant la «t» inicial com l’«r» central perquè tingui un aspecte equilibrat i per simbolitzar que les dues bandes del nostre marketplace tenen la mateixa importància. Les dues lletres «a» són diferents perquè així expressem el caràcter únic dels clients i dels taskers; clarament diferents, però igualment importants.

I què se n’ha fet, del conillet?

Ha estat divertit fer bromes al llarg dels anys amb la part del nostre nom que incloïa el rabbit («conill», en anglès) —et trobarem a faltar, Dia dels Innocents— i sempre formarà part de la història de l’empresa; de fet no hem canviat de nom. Ara bé, ens dediquem a posar en contacte persones, no pas conills.

Evolucionar i deixar enrere la icona del conillet ens permet centrar-nos en les interaccions humanes i en les persones a les quals estem capacitant. La nova marca posa èmfasi en els taskers que es guanyen la vida a través de la nostra plataforma, així com en els clients que els ajuden a triomfar. Per homenatjar els taskers reals de cada dia, els presentem en els nostres nous anuncis, fugint de les imatges d’arxiu.

 

Del conillet veloç a la persona com a prioritat

Actualització dels colors i la lletra

La renovada paleta de colors, batejats afectuosament amb noms de plantes domèstiques (monstera, falguera, cortadèria i lliri blanc) evoca el sentiment de satisfacció per la feina ben feta. La lletra, Inter, és summament versàtil, personalitzable, accessible i adaptable a internet.

Què és i què no és la nova marca Taskrabbit

Amb la renovació de Taskrabbit s’ha volgut crear una marca unificada que s’enorgulleixi i respongui qui som: una comunitat de clients i taskers que s’ajuden mútuament. Estem construint una marca que anteposa les persones i se centra en el contacte, la qualitat i la confiança. Partim del nostre esperit fundacional de «veïnat que s’ajuda mútuament» i que ara es reforça perquè el temps i la flexibilitat són més valuosos que mai.

El que no ha canviat són els pilars fonamentals de la nostra empresa. La possibilitat que et puguis guanyar la vida amb les categories de tasques que t’agraden i en què tens traça —com ara el muntatge de mobles, trasllats, instal·lacions, reparacions menors, etc.— es manté inalterable. I ens dediquem amb cos i ànima a donar veus perquè aconsegueixis més feina.

Dona un cop d’ull a tot això i familiaritza’t amb la nova imatge de marca (i, ja que ens hi posem, aprofita-ho per actualitzar la teva disponibilitat). Esperem que t’agradi!

Leave a Reply