#TaskerTuesday–Milen M.

Sabies que al Regne Unit i a tot Europa els armaris de paret no són tan habituals com als EUA i al Canadà? Per aquest motiu en Milen M., un tasker que viu al Regne Unit i es dedica exclusivament al muntatge d‘IKEA, té moltíssima experiència amb els armaris guarda-roba PAX.

Continua llegint i descobreix com ha canviat la seva vida ara que és tasker.

De què treballaves abans de començar a fer tasques?

Treballava de mosso de magatzem.

Quin és el motiu principal pel qual vas unir-te a TaskRabbit?

M‘interessava ser tasker per tenir més llibertat d‘horari.

Com et promociones entre els clients?

Dedico tot el meu temps a fer tasques de la categoria de muntatge d‘IKEA. També hi ajuda el fet que al meu perfil els clients només poden trobar aquesta categoria, la qual cosa els assegura que en tinc un gran domini. 

Quin és el millor record que tens d’una tasca o el contacte més important que has fet gràcies a les tasques?

Sincerament, recordo totes les meves tasques i tots els meus clients. Tan bon punt arribo al lloc de la tasca, m‘asseguro de donar el 100 % de mi mateix. Al capdavall, vaig unir-me a TaskRabbit per fer feliços els meus clients.

Quins són els teus trucs i consells bàsics per fer tasques? 

No t‘oblidis mai de somriure i no facis les tasques a correcuita. 

Quina repercussió ha tingut TaskRabbit en la teva vida?

TaskRabbit m‘ha donat l‘oportunitat de no dependre d‘un superior i de treballar a jornada completa pel meu compte. Ara també puc passar més temps amb la meva família perquè sóc jo qui gestiona el meu horari; i això, per al pare d‘una criatura, com és el meu cas, significa un gran canvi en la vida. 

Quin consell donaries a altres taskers? 

Posa-hi el cor, això es reflecteix en els resultats finals.

Quines característiques té un bon client?

Els clients que et responen de pressa al xat i que et deixen al teu aire per poder centrar-te en la tasca.

Què fas per aconseguir opinions (i propines) tan bones?

M‘esforço per arribar a la perfecció, en tot moment i amb tots els meus clients.

Quines tradicions de temporada o quines festes locals tens costum de celebrar o t’agraden?

M‘encanta el Divali. L‘any passat, un client em va regalar una caixa de dolços per a la meva família. Els va encantar aquell detall.

Ja ho va dir un dels seus clients: «Li donaria 10 estrelles si pogués!» I és que la qualitat de la feina d‘en Milen, així com la puntualitat, el detallisme i l‘interès per la satisfacció del client es veuen recompensats en les opinions que rep.  ⭐️

Leave a Reply