Neteja: Introducció al curs

La categoria de neteja és una de les més populars per part dels taskers que s’estrenen a la plataforma, i amb raó. Les tasques de neteja tenen demanda durant tot l’any i més possibilitats de convertir-se en una activitat periòdica que altres categories. 

Si vols temptejar la categoria de neteja o vols ampliar els teus recursos i habilitats de neteja, consulta els articles de la llista següent! Els pots llegir per ordre o anar directament als que t’interessin: hi trobaràs valuosos consells de neteja oferts per les taskers d’elit Maggie E. i Esther F.

En aquesta secció de la biblioteca d’aprenentatge tractarem el següent:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s