Neteja 108: Finalització de la tasca

Repassada final: 

  • Fes una repassada final de tota la casa per assegurar-te que tot ha quedat com una patena. 
  • No t’oblidis d’endur-te les bosses d’escombraries. Si tens dubtes, pregunta al client on són els contenidors de la brossa. 

Confirma la satisfacció del client: 

  • Si el client hi és: pots proposar-li que faci una repassada final per inspeccionar la feina. Si preguntes al client si hi ha alguna altra zona que vulgui que netegis, podràs saber si falta res, en comptes d’esperar que ho escrigui a les opinions. 
  • Si el client no hi és: envia-li imatges de les zones que has netejat a través del xat i pregunta-li si necessita que facis alguna altra cosa. Li pots enviar les fotos mentre reculls l’equip i el material, així tindràs uns minuts per esperar la resposta del client abans de marxar. 

Crea una relació de llarga durada amb el client:

  • Si és la primera vegada que treballes per a aquest client, ofereix-te per tornar un altre dia i fer una neteja en profunditat o una altra neteja general. A TaskRabbit es poden demanar tasques de neteja recurrents i això facilita al client la possibilitat que et torni a trobar. 
  • Promociona les teves habilitats professionals! Agraeix al client que t’hagi contractat i fes-li saber a quines altres categories et dediques en el cas que necessiti més ajuda en el futur. D’aquesta manera, pots aconseguir clients fidels.

Leave a Reply