Muntatge IV: comença la tasca

Com passa amb moltes tasques, els taskers Isaac i Nick asseguren que el teu èxit dependrà en gran part de la comunicació amb el client. La presència o absència del client en el moment de fer la tasca determinarà si et respon les preguntes mitjançant el xat abans d’arribar o bé en persona un cop arribis al lloc de la tasca. Continua llegint per saber què n’opinen l’Isaac i el Nick sobre les bones pràctiques a l’hora d’iniciar una tasca de muntatge.

 • Si el client hi és present
  • Si el client té curiositat per veure com fas la feina, l’inici de la tasca és una oportunitat fantàstica per parlar-li sobre les normes generals del muntatge. Alguns exemples:
   • Explicar com s’han d’alinear els articles més pesats amb els muntants de la paret.
   • Compartir quines eines utilitzes i per què.
   • Explicar com funcionen els accessoris de muntatge que utilitzes. Els taskers han declarat que això els ajuda a guanyar-se la confiança del client i demostrar que dominen el tema.
   • Comprova bé la posició de l’article sobre la paret abans de començar a perforar, per assegurar-te que queda com vol el client.
 • Si el client no hi és present:
  • En alguns casos, et pots trobar en una tasca de muntatge on no hi ha el client. És fonamental que hàgiu establert tots els detalls abans de començar la feina, ja que no podràs verificar-los en persona.
   • Consulta sempre les preguntes prèvies que has fet sobre la tasca i assegura’t de tenir-ne les respostes.
   • Utilitza el xat per compartir fotos abans de la tasca. Sol·licita al teu client que enviï fotografies detallades dels articles que cal muntar, que confirmi el lloc on vol que els posis o que doni alguna informació addicional que ajudi a guiar la tasca de muntatge. Quan acabis la tasca, envia al client les fotos dels articles que has muntat per confirmar que has fet una bona feina.
   • De vegades, cal que els clients tinguin present que un article s’ha de fixar allà on es troben els muntants, fins i tot si això fa que quedi lleugerament descentrat en relació a altres elements de l’habitació. És bo aclarir aquests detalls abans de muntar un article per assegurar-se que el client estigui satisfet.
   • Sigues minuciós per evitar desperfectes als objectes que hi ha al voltant de la zona de treball i neteja la pols generada en fer els forats a la paret. El client estarà molt content de tornar a casa i trobar-ho tot impecable.

calendar_chat

Tots aquests passos, a més de les preguntes prèvies a la tasca, haurien de fer que tant tu com el client estiguéssiu preparats per dur a terme la tasca sense problemes.

Leave a Reply