Muntatge I: Introducció al curs

El muntatge és una de les categories més populars entre els clients de la plataforma TaskRabbit i també és una habilitat bàsica per formar part de la categoria de Muntatge IKEA. Quan dominis el muntatge, aquesta categoria et podria suposar invitacions constants de clients i l’oportunitat de posar preus competitius.

Per tenir èxit en un muntatge, és important saber quines preguntes cal plantejar a un client a l’hora d’abordar una tasca, quines eines portar i com solucionar els problemes que puguin sorgir. Hem consultat altres taskers d’elit com Isaac S. i Nick C. de la categoria de Muntatge per descobrir alguns dels problemes més habituals. En aquesta secció de la nostra biblioteca parlarem de:

Si tens cap pregunta sobre la categoria de Muntatge de TaskRabbit, és probable que tinguem una resposta en aquesta secció de la nostra biblioteca. Pots comptar amb nosaltres, tenim les respostes que necessites.

Leave a Reply