Aquestes són les 8 alternatives al transport públic de Barcelona

Si vols evitar el transport públic com a mesura de seguretat, t‘informem d‘algunes opcions populars per fer els teus desplaçaments sense aglomeracions. És probable que les empreses de lloguer de vehicles apliquin mesures de desinfecció, però t‘aconsellem tenir-ne també de pròpies. 

1. eCooltra

Per què és tendència? eCooltra és una de les empreses líders d‘escúters compartits i es pot trobar a Barcelona, Madrid, València, Milà i Roma. Els usuaris s‘han de descarregar l‘aplicació mòbil d‘eCooltra i pujar el seu document d‘identitat per poder utilitzar els escúters. eCooltra ofereix preus a partir de 0,26 €/min, amb un preu mínim mensual de 130 €. eCooltra va néixer arran d’una idea de cooltra, una empresa dedicada al lloguer mensual d‘escúters elèctrics, amb més de 5000 vehicles i 800 000 usuaris que s‘han descarregat l‘aplicació.

2. Donkey Republic

Per què és tendència? Donkey Republic és un servei de bicicletes compartides. Les bicicletes elèctriques es poden recollir en qualsevol punt habilitat de la ciutat. Els usuaris s‘han de descarregar l‘aplicació i crear un compte per començar a utilitzar-les. El preu és d‘1,5 € per als trajectes de fins a 15 minuts i de 5 € per als trajectes de fins a 2 hores.

3. YEGO

Per què és tendència? YEGO és una start-up local amb una flota d‘escúters d‘estil Vespa d‘un color verd molt característic. YEGO es pot trobar en tres ciutats europees, dues a Espanya i una a França. Els usuaris s‘han de registrar per tenir dret al servei que ofereix YEGO i fer les reserves dels escúters elèctrics a través de l‘aplicació. El preu mínim del servei és de 0,25 €/min, però amb descompte pot ser de 0,17 €/min.

4. Scoot

Per què és tendència? Scoot és una start-up a escala internacional que ofereix servei en moltes ciutats, com ara Barcelona, San Francisco i Santiago de Xile. Scoot posa a disposició dels usuaris bicicletes, escúters elèctrics i patinets. A Barcelona, es poden trobar escúters i bicicletes. El preu de les bicicletes elèctriques és de 0,15 €/min i el dels escúters és de 0,28 €/min.

5. Reby

Per què és tendència? Reby és la start-up de patinets elèctrics que domina el mercat de la mobilitat a la ciutat de Barcelona. Aquest servei sota demanada permet als usuaris utilitzar els patinets disponibles a tota la ciutat a través de l‘aplicació. Cal pagar 1 € per desbloquejar els escúters i el preu per poder utilitzar-los és de 0,15 €/min. Reby ofereix molta flexibilitat als usuaris.

6. GOMEEP

Per què és tendència? MEEP és el primer servei de subscripció mensual de patinets elèctrics pensats per als professionals que es mouen per la ciutat. Per 39 €/mes, els usuaris reben un patinet propi, i el preu de la subscripció inclou tot el manteniment necessari i els recanvis.

7. Muving

Per què és tendència? Muving centra la seva activitat a oferir escúters elèctrics als usuaris de Barcelona. Muving es pot trobar en 11 ciutats espanyoles, entre les quals hi ha també la capital, Madrid. Els usuaris poden desbloquejar els escúters Muving per un preu de 0,25 €/min.

8. Bicing

Per què és tendència? Bicing ofereix un servei de bicicletes compartides de fàcil accés que es poden recollir i retornar als punts d‘estacionament. Per fer ús del Bicing cal pagar una subscripció mínima anual de 35 €. Les bicicletes elèctriques disponibles es poden utilitzar pagant 0,35 € o 0,55 € durant els primers 30 minuts.

Esperem que en aquesta llista trobis alguna alternativa útil al transport públic que t‘ajudi a anar i tornar de les teves tasques fàcilment.

Leave a Reply