Tres maneres de treure profit del teu perfil per rebre més tasques!

El teu perfil és el primer contacte que els clients tenen amb tu quan et reserven per fer una tasca. Per assegurar-te de causar una bona impressió segueix aquests 3 consells que t’ajudaran a treure profit de les funcions del perfil. D‘aquesta manera demostraràs les teves habilitats, eines i personalitat.

1. Comparteix els punts clau per determinar fàcilment l‘abast de la tasca

Quan personalitzes el teu perfil pots demostrar als clients que ets la persona ideal per a la tasca. Et donem uns consells per reforçar el teu perfil i compartir els punts clau amb els clients:

  • Mostra les eines i els vehicles de què disposes. Tens un camió, un trepant elèctric o productes de neteja ecològics? Afegeix-los al perfil perquè els clients sàpiguen que aniràs a fer la tasca amb tot el material necessari.

Si un client et reserva i no tens el vehicle o les eines que necessites per dur a terme la tasca, sempre pots parlar amb el client al xat per trobar altres alternatives. A tall d’exemple, pots proposar de llogar un vehicle o eines especials i afegir les despeses a la teva factura per al reemborsament. O pots preguntar al client si té productes de neteja ecològics per utilitzar-los durant la tasca.

  • Fixa les expectatives a partir dels punts clau. Fes saber als clients si apliques un mínim de 2 hores, si tens al·lèrgia als animals domèstics o si parles més d‘una llengua. Pensa que el coneixement d‘altres llengües es pot considerar una habilitat més!

2. Exposa i descriu les teves feines anteriors amb fotos 

En categories com ara reparacions menors, pintura i treballs de jardineria, entre d‘altres, els clients troben interessant quan els taskers comparteixen fotos de les seves millors feines. Pujar fotos a l‘aplicació és molt senzill!

  • Les imatges del tipus «abans i després» són una manera d‘ensenyar les transformacions de què ets capaç.
  • Una galeria amb exemples de les teves feines farà que els clients es fixin en la qualitat i els detalls.
  • Una mostra dels teus projectes et pot ajudar a construir el relat de totes les teves habilitats.

També pots afegir un peu de foto amb una breu descripció del projecte i el preu aproximat, perquè els clients tinguin una idea del pressupost i de l‘abast de la tasca.

3. Explica qui ets amb autenticitat

Parlar una mica de la teva vida és una altra manera de guanyar-te la confiança dels clients i tenir un primer contacte que els impressioni abans que et coneguin. Comparteix les experiències que «t’humanitzen», per exemple, com vas aprendre les teves habilitats, si tens fills, per què et vas fer tasker i altres detalls que els clients poden trobar útils per conèixer-te una mica millor abans que arribis a casa seva.

Amb aquestes millores, el teu perfil serà més interessant per als clients. També és una manera senzilla de presentar una imatge general de les teves habilitats, experiència i personalitat, abans que et coneguin. Un perfil més personalitzat es tradueix en més possibilitats de cridar l‘atenció, fixar expectatives i aconseguir que et contractin sense parar.

Leave a Reply