#TaskerTuesday–Shanelle C.

La Shanelle C. fa tasques en diferents categories a Nova York. Com que al seu perfil indica que fa tasques d’enviaments, la Shanelle ha rebut molts encàrrecs de repartiment de queviures durant la pandèmia de la COVID-19. Com a tasker que ofereix ajuda en la mudança, també aprofita les seves habilitats de muntatge de mobles i d’organització. Però per quin motiu va decidir fer-se tasker? Per tirar endavant el seu negoci dedicat al disseny sostenible i l’organització! 

Continua llegint sobre aquesta emprenedora extraordinària que aprofita TaskRabbit per aprendre i practicar habilitats comercials i tècniques que l’ajuden a millorar com a interiorista. 

De què treballaves abans de començar a fer tasques?

Em dedicava a vendre mobles.

Quin és el motiu principal pel qual vas unir-te a TaskRabbit?

Vaig començar a fer de tasker per la flexibilitat de la feina i per crear el meu negoci d’interiorisme.

Què et va ajudar a acceptar i dur a terme la primera tasca?

Promocionar-me d’una manera creativa!

Com et promociones entre els clients?

Vull pensar que les descripcions de les meves presentacions sorprenen i agraden alhora, i que demostren als clients que soc una professional fiable, però de carn i ossos. Els clients sempre tenen interès per saber quant temps fa que utilitzo l’aplicació i a què em dedicava abans de fer tasques, o sigui que parlem molt sobre el servei que els puc oferir!

Quin és el millor record que tens com a tasker? 

Una vegada vaig ajudar una parella que necessitava urgentment endreçar la casa. Vaig anar revisant amb ells cada objecte per decidir si s’havia de llençar o no, a l’estil de la Marie Kondo. M’ho van agrair immensament quan finalment van poder veure altre cop el terra de casa seva! Em va fer molt feliç ensenyar-los a organitzar les seves coses i a reduir les despeses. La interacció va ser molt satisfactòria.

Quins són els teus trucs i consells bàsics per fer tasques?

Com que faig moltes mudances, sempre porto una plataforma amb rodes i una corda al cotxe. Són elements que m’han resultat pràctics moltes vegades i que demostren als clients que tinc les aptituds i l’equip adequats per a les tasques. Als clients els agrada veure que et prepares bé i que has fet tot el que cal fer abans de la tasca.

Quina repercussió ha tingut TaskRabbit en la teva vida? 

Ser tasker m’ha donat l’oportunitat d’establir relacions molt interessants. He conegut gent fantàstica, sobretot altres emprenedors. Recomano TaskRabbit molt sovint!

Quin consell donaries a altres taskers?

Sigues una persona autèntica. Sigues una persona fiable. Sigues una persona coherent. I, el més important, pren-te les tasques com un negoci, perquè ho són! Jo em prenc molt seriosament la puntualitat i la professionalitat. Aquesta aplicació t’ajuda a ser responsable del que fas perquè tot es reflecteix en les mètriques. Causar una impressió perdurable en una altra persona és la manera de continuar creixent. També he descobert que de vegades, quan sembla que l’activitat va de baixa, va bé avançar la disponibilitat!

Pel que fa a rebre consells d’altres taskers, m’agradaria començar a oferir muntatges de paret, però em falta seguretat! Quina és la millor manera de començar? (Nota de l’editor: Escriviu comentaris més avall!)

Què fas per aconseguir opinions (i propines) tan bones?

M’esforço tant com puc (i més) per ser eficient fent la feina. Em comunico amb els clients amb total transparència sobre el que puc o no puc fer. Ho valoren molt. Mai no he demanat que deixessin opinions, però com que tots n’escriuen per iniciativa pròpia sé que vaig pel bon camí!

Quines tradicions de temporada o quines festes locals tens costum de celebrar?

Cada any vaig a dinar amb la meva millor amiga per celebrar Festivus. És evident que som fans de Seinfeld! Però en comptes de fer públiques les nostres queixes com diu el senyor Costanza de la sèrie, celebrem els nostres èxits de l’any i estudiem maneres de millorar com a persones. Cada any espero amb il·lusió aquell moment.

Si et promociones, tant personalment com la teva feina, a través de les xarxes socials, on et poden trobar?

Tinc un compte personal a Instagram, @_veganleather, i un d’empresa, @hippykittendecor. 

Les opinions dels clients sobre la Shanelle són increïbles! Entre aquestes i la descripció del seu perfil, els clients es poden fer una idea molt encertada de com és abans de conèixer-la. També ens agrada aquest costum de compartir amb la seva amiga els èxits de l’any durant el «Festivus»; sembla que la Shanelle té moltes coses per celebrar! 🎉

Leave a Reply