#TaskerTuesday–Claire F.

Treballant només en 2 categories, la de muntatge i la de pintura, la Claire F. ha aconseguit perfeccionar el seu ofici i enamorar els seus clients novaiorquesos amb les transformacions que crea. Sobre aquesta especialista en paper pintat normal, paper pintat encolat, paper pintat adhesiu, parets decoratives i parets d’exposició, un client va dir: «M’agradaria tenir més habitacions per encarregar-les a la Claire!». 

Et donem la benvinguda al món del paper pintat! Continua llegint sobre la Claire, la seva obra artística i la integritat amb què es dedica a les tasques des de fa més de 4 anys.

De què treballaves abans de començar a fer tasques?

Era marxanta d’obres d’art.

Quin és el motiu principal pel qual vas unir-te a TaskRabbit?

Buscava alguna feina amb un horari més flexible. 

Què et va ajudar a acceptar i dur a terme la primera tasca?

La confiança de tenir les aptituds necessàries per fer-la. 

Com et promociones entre els clients?

Em promociono a través d’Instagram: podeu veure la meva feina a @happywallsnyc.

Quin és el millor record que tens com a tasker? 

En tinc una pila! La majoria de feines d’empaperar que faig m’encanten. Però potser la meva preferida és la del primer bany que vaig empaperar de dalt a baix amb un estampat espectacular!

Quina és la teva pregunta definitiva per trencar el gel amb els clients? 

Com es diu el teu gos / fill / periquito / peixet de colors? (Sempre procuro dedicar atencions a les mascotes que apareixen durant la tasca!)

Quin és el contacte més important que has fet gràcies a les tasques?

He establert contactes molt positius amb altres taskers! De vegades derivo feines als taskers que conec de la plataforma perquè sé que la faran millor que jo. Això és el millor màrqueting!

Quin consell donaries a altres taskers?

Cal acceptar només les tasques que saps que podràs fer bé.

Quin és el teu valor amagat?

Soc una persona tranquil·la, però també molt divertida.

Què fas per desconnectar?

Vaig amb bicicleta pel parc, em relaxo amb els amics o menjo gelats.

La galeria d’imatges de la Claire a Instagram ens ha deixat bocabadats i volem animar altres taskers a seguir-ne l’exemple. Hi ha moltes maneres d’utilitzar les fotografies: pots demanar al client que enviï imatges que t’ajudin a determinar l’abast de la tasca; pots documentar una feina amb fotos d’abans i després; et pots endur imatges a una tasca perquè el client visualitzi els projectes abans de decidir-se; i les pots afegir a la secció de fotografies de les teves activitats al perfil per il·lustrar la teva feina! 📸

Tens compte a Instagram o en altres xarxes socials o fotografies per promocionar-te entre els clients? Escriu un comentari més avall per compartir les teves bones pràctiques amb tota la comunitat!

Leave a Reply