#TaskerTuesday–Chris P.

El Chris P. es va interessar per TaskRabbit com a «plataforma per a emprenedors que volen exercir la seva activitat en diferents categories i treballar amb molts altres professionals». Actualment es dedica al que era el seu somni: dirigir el seu propi negoci. Continua llegint i veuràs la importància que pot tenir una primera opinió positiva sobre tu per motivar-te i tirar endavant.

De què treballaves abans de començar a fer tasques?

Era vigilant d’un centre de salut mental.

Quina repercussió ha tingut TaskRabbit en la teva vida? 

Abans de TaskRabbit, sempre havia volgut tenir el meu propi negoci, però no sabia on trobar clients, com establir un horari o com fer una factura. Gràcies a TaskRabbit em vaig adonar que podia tenir un negoci propi perquè la plataforma s’encarrega de les feines administratives més difícils! Només em faltava la clientela, però ara sé que això es va guanyant amb el temps.

Què és el més important que vas aprendre quan vas començar a fer servir l‘aplicació?

He après que una tasca no és només una tasca. El que fa créixer el teu negoci és la passió que hi dediques.

Com et promociones entre els clients?

Em promociono com una persona que es preocupa per la satisfacció dels clients. I la dedicació amb què em prenc les tasques m’ajuda a millorar les meves habilitats i fer créixer el meu negoci. Tots hi guanyem!

Quin és el millor record que tens d’una tasca o el contacte més important que has fet gràcies a les tasques?

El moment més important que he viscut va ser quan un client em va deixar una opinió molt especial. Llavors em vaig adonar que els clients agraeixen molt que tu, com a tasker, facis tot el que puguis per ajudar-los.

Quins són els teus trucs i consells bàsics per fer tasques? 

Cal preparar la tasca el dia abans, si es té temps. Això et permet preveure possibles obstacles que podrien aparèixer durant la tasca. Si es tracta d’una tasca per al mateix dia, dedica el temps que tinguis a preparar-te. Esforça’t sempre per ajudar els teus clients.

Quines característiques té un bon client?

És algú que valora la feina que fas. Quan s’adonen de la dedicació amb què fas la tasca t’ajuden fent recomanacions i deixant bones opinions i puntuacions.

Què fas per aconseguir opinions (i propines) tan bones?

Mantinc una bona comunicació amb el client i porto les eines adequades per fer la feina.

Quin consell donaries a altres taskers? Què voldries saber sobre els altres taskers?

No deixeu de buscar mai l’excel·lència. L’èxit no arriba de cop i volta, però TaskRabbit ofereix una bona base per aconseguir-lo.

Volem felicitar el Chris P. i tots els taskers que s’han incorporat fa poc a TaskRabbit i que comencen a veure prosperar els seus negocis! 

Leave a Reply