#TaskerTuesday–Brandy M.

Tot i que al perfil de la Brandy M. hi ha tasques de moltes categories, és fàcil intuir que aquesta tècnica certificada en horticultura orgànica té traça per a les feines de jardineria! 🌿 N’hi ha prou de llegir el seu perfil perquè et vinguin al cap tota mena de projectes que els clients podrien encarregar-li: enjardinament de finestres, poda manual, testos amb flors de temporada i assessorament. Continua llegint sobre aquesta tasker a temps parcial i la manera en què es promociona com a professional. 

De què treballaves abans de començar a fer tasques?

Em dedicava al mateix que ara! Tinc un certificat d’horticultura.

Quin és el motiu principal pel qual vas unir-te a TaskRabbit?

Vaig començar a TaskRabbit per guanyar uns ingressos extres.

Què és el més important que vas aprendre quan vas començar a fer servir l‘aplicació?

Sempre s’han de comentar els detalls amb els clients abans d’acceptar la tasca.

Com et promociones entre els clients?

Distribueixo targetes de visita i comparteixo les novetats i les anècdotes de les meves tasques a les xarxes socials (@TheBostonTasker). A més, aviat obriré un canal de YouTube!

Quin és el millor record que tens d’una tasca o el contacte més important que has fet gràcies a les tasques?

El millor record que tinc d’una tasca va ser amb una empresa de productes per a la pell. Em vaig passar dos dies empaquetant i desempaquetant productes per a influencers de les xarxes socials. I un cop acabada la tasca, em van donar una bossa plena de productes gratis perquè me’ls emportés cap a casa!

Quins són els teus trucs i consells bàsics per fer tasques? 

L’atenció al client ha d’anar acompanyada sempre d’un somriure. Per a les tasques de jardineria cal portar tot l’equip, encara que pensem que no ens farà falta. 

Quina repercussió ha tingut TaskRabbit en la teva vida? 

Abans de la COVID-19 jo treballava a temps complet. Si no hagués pogut comptar amb TaskRabbit, no sé pas on seria ara! TaskRabbit m’ha donat l’oportunitat de treballar pel meu compte i ho agraeixo immensament.

Quin consell donaries a altres taskers? Què voldries saber sobre els altres taskers?

Apliqueu unes tarifes raonables (un consell que jo mateixa segueixo, sobretot ara, durant la crisi de la COVID-19). Tingueu paciència. Mostreu una actitud sincera i fiable; la comunicació és clau. Feu feines de voluntariat un cop al mes. 

Quines característiques té un bon client?

Un bon client detalla a través del xat tot el que necessita, es comunica bé i envia fotografies per aportar més context.

Quines tradicions de temporada o quines festes locals tens costum de celebrar o t’agraden?

M’encanten les celebracions dels festivals indocaribenys de Boston/Cambridge i Worcester: menjar abundant, begudes delicioses i ball!

Ens alegra saber que les tasques van ajudar la Brandy a tirar endavant durant la COVID-19, aprofitant les categories en què destaca. Tens alguna experiència o anècdota sobre les tasques durant la pandèmia i vols compartir-la amb la comunitat? Escriu un comentari més avall! 

Leave a Reply