Conceptes bĂ sics de les categories de neteja general i en profunditat đŸŒ·đŸŒ»

Quan, al final d’un llarg hivern, el sol comença a lluir, els clients tambĂ© volen que les seves cases llueixin. Cada primavera detectem un augment de la demanda de tasques de neteja i de clients que recorren a TaskRabbit per fer una repassada a casa, ja sigui una neteja normal, una neteja en profunditat o la temuda neteja d’armaris!

Hem recollit els consells i els trucs d’alguns dels taskers mĂ©s ben valorats (i mĂ©s ben remunerats!) de la categoria de neteja, entre els quals la Maggie E., la Latrica R., el Max C. i la Laura D. T’ensenyaran a ser un as de les tasques de neteja, a saber quin material portar i a millorar les teves opcions de rebre opinions 100 % positives. Continua llegint per descobrir-ho!

Neteja en profunditat o neteja normal

Comencem pel principi: en quĂš es diferencien les categories de neteja i de neteja en profunditat? Totes dues requereixen unes habilitats semblants, perĂČ hi ha diferĂšncies que Ă©s important que coneguis per poder-te preparar bĂ© per a la tasca de neteja. Esbrina quĂš esperen els clients de cadascuna de les categories segĂŒents, i recorda que la neteja en profunditat inclou tots els apartats de la categoria de neteja normal mĂ©s els de les tasques de neteja en profunditat.Neteja normal


Neteja en profunditat
Netejar l’exterior del forn i els fogonsNetejar l’interior del forn
Netejar les superfĂ­cies de la cuinaNetejar la part de dins de les finestres
Passar l’aspirador i fregar el terraTreure la pols dels mobles i aplicar-hi cera
Netejar el bany, la dutxa, el lavabo i la banyeraNetejar les persianes
Netejar els mirallsFregar les rajoles del bany i de la cuina
Netejar altres superfĂ­cies (taula de centre, etc.)Netejar els sĂČcols
Netejar el microonesNetejar l’interior de la nevera

Escriu una presentaciĂł de la tasca de neteja detallada. Consulta aquesta entrada del blog que inclou exemples de presentacions que fan que els taskers cridin l’atenciĂł dels clients en els resultats de les cerques. Ens agrada especialment aquesta:

«Si la Ventafocs i Don Limpio tinguessin una filla, seria jo. DeixarĂ© casa teva neta com una patena. M’he especialitzat en la neteja professional de pisos turĂ­stics, ja que fa 5 anys que m’hi dedico. Les volves de pols tremolen quan em veuen arribar!» – PresentaciĂł de l’Andrea W., San Francisco.

Materials

Abans de la tasca pots preguntar al client, a travĂ©s de la conversa del xat, si tĂ© aspirador i productes de neteja a casa que puguis fer servir. Hi ha clients que prefereixen determinades marques, perĂČ la majoria dels nostres taskers de neteja mĂ©s ben valorats porten els seus productes quan van a fer la tasca. Alguns productes estrella sĂłn:

 • daiga-ellaby-699140-unsplash (1)Bleach-based cleaning spray.
 • Esprai de neteja a base de lleixiu.
 • Esprai de neteja multiĂșs (opta per un de tipus ecolĂČgic; serĂ  millor per a tu i per al planeta!).
 • Netejavidres en esprai.
 • Fregall de llana d’acer (per a les taques difĂ­cils).
 • Tovalloletes netejadores antibacterianes.
 • Draps de microfibra (un per a cada habitaciĂł).
 • Un tirĂ s amb recanvis o un pal de fregar i baietes de recanvi.
 • Mascareta (per no inhalar els productes de neteja!).

Prepara’t per a un bon resultat

Hi ha quatre coses que pots fer per aconseguir bons resultats en totes les tasques de neteja:

 • Determina l’abast de la tasca. Si abans de la tasca en pots conĂšixer l’abast a travĂ©s del xat, ho podrĂ s preparar tot per a la feina que has de fer. Llegeix en aquesta entrada del blog alguns exemples de preguntes que pots fer per xat al client. Els millors taskers aconsellen desar al mĂČbil una nota de text amb totes les preguntes per poder copiar-la i enganxar-la al xat amb cada client nou.
 • Repassa-ho tot dues vegades. Encara que hagis determinat correctament l’abast de la tasca, Ă©s important que tornis a comprovar les prioritats del client abans d’anar per feina quan arribis. Els millors taskers aconsellen que confirmis «En quĂš cal que em concentri mĂ©s?» o «Per on convĂ© que comenci?» quan arribes al lloc de la tasca i que, al final, preguntis «M’he oblidat d’algun detall?» abans de marxar. 
 • the-creative-exchange-682638-unsplashTingues una actitud respectuosa. Recorda que, en les tasques de neteja, els clients t’obren les portes de casa seva. Sovint demanen ajuda a TaskRabbit perquĂš tenen massa feina i no poden assumir la neteja i l’organitzaciĂł de casa seva, cosa que els pot provocar certa vergonya. Tracta els clients i les seves pertinences amb respecte i no els jutgis.
 • Correspon amb la teva generositat. Sabies que una part de la tarifa de servei de totes les tasques de donaciĂł es destina a entitats socials locals a travĂ©s de TaskRabbit for Good? Podries proposar al client que la propera vegada et contracti per a una tasca de donaciĂł: li trauries del damunt la feina de dur coses a la deixalleria, afegiries una altra tasca al teu historial i tots dos tindrĂ­eu la satisfacciĂł d’haver fet una aportaciĂł positiva a la comunitat.
2018_RabbitLogo_Icon - Separator

Comenta a continuaciĂł qualsevol consell que pugui ajudar els altres taskers d’aquesta categoria!

Leave a Reply