Coses que has de saber sobre les mètriques de la teva activitat

Les mètriques de l’activitat són essencials per a les teves activitats a TaskRabbit, però els taskers més experimentats reconeixen que per dominar-les cal agafar una mica de pràctica. Per què són importants les mètriques per als bons resultats de la teva activitat? Les mètriques reflecteixen la teva experiència general en les contractacions per a una tasca. Els taskers amb mètriques més altes criden l’atenció del client en els resultats de les cerques; són indicadors que ets una persona fiable, responsable i que fas una feina de qualitat. 

Volem ajudar-te a triomfar! Així que tot seguit t’oferim unes nocions generals sobre les mètriques. Fes clic per accedir a explicacions detallades i útils sobre cada mètrica. 


Índex de resposta

El teu índex de resposta s’estableix a partir del nombre de vegades que contestes a invitacions per fer tasques dins del termini de resposta (una hora per a les tasques del mateix dia o abans de les 21.00 h si és per a tasques futures). Una resposta ràpida a una invitació per fer una tasca és un indicador de bon servei al client i una manera excel·lent de començar amb bon peu la teva relació amb el client. 

Més informació sobre l’índex de resposta

Índex d’acceptació

Es calcula segons el nombre d’invitacions que acceptes, és a dir, quan programes realment una tasca. Si no acceptes una invitació per fer una tasca, obligues el client a haver de tornar a començar la cerca d’un tasker. Com que només reps invitacions per fer tasques de les categories que has seleccionat i d’acord amb la teva disponibilitat, el teu mapa i les habilitats que descrius en la teva presentació, el més normal és que puguis acceptar la majoria de tasques que et proposen.

Més informació sobre l’índex d’acceptació

Índex de fiabilitat 

Es calcula segons el nombre de tasques que completes (i factures) del total d’invitacions que acceptes. Recorda que, en el moment en què acceptes una tasca, el client confia que la podràs fer i acabar. Si tu o el client teniu algun problema d’agenda, parleu-ne en la conversa del xat per trobar un altre moment que us convingui i evitar que s’hagi de cancel·lar la tasca. Si sincronitzes el teu calendari personal i el calendari de tasker a la secció de configuració del teu perfil de l’aplicació, evitaràs aquests problemes d’agenda. 

Més informació sobre l’índex de fiabilitat

Cancel·lacions

Les tasques cancel·lades o anul·lades no afectaran les teves mètriques fins que el nostre equip no hi doni un cop d‘ull. Algú del nostre equip revisarà la tasca en un termini de 24 hores i determinarà si la cancel·lació és correcta i si tens dret a una compensació per cancel·lació. Recorda que també pots fer-ne el seguiment (comprova els detalls de la tasca). Rebràs una notificació a través de l‘aplicació un cop s‘hagi revisat la tasca. No oblidis que pots posar-te en contacte amb Ajuda si tens cap dubte. 

Valoracions i opinions

Al final de cada tasca, els clients valoren la seva experiència i escriuen una opinió sobre la teva feina. Això indica a altres possibles clients com els anirà a l’hora de relacionar-se amb tu, quina qualitat poden esperar de la teva feina o si et voldran tornar a contractar. Si procures oferir sempre la millor experiència possible, les teves puntuacions s’enfilaran! 🌟


Les mètriques de la teva activitat es calculen segons les tasques dels últims 30 dies i s’actualitzen periòdicament. Això significa que, si comets un error, el podràs esmenar si evites tornar a cometre’l! Les opinions, en canvi, són per sempre. 

Repassa aquest article en qualsevol moment per no perdre de vista la seva importància i assegurar-te d’anar pel bon camí. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s