5 consells per gestionar la teva agenda de tasker

Un dels millors avantatges de ser tasker és la flexibilitat per establir el teu horari de feina. L’agenda de les teves tasques depèn només de tu. La demanda de taskers és més alta els caps de setmana, però això no significa que no hi hagi moltes tasques per fer en dies feiners. Al marge de la freqüència amb què decideixis fer tasques, cal que tinguis la planificació actualitzada per mantenir una mètrica alta i mostrar la teva disponibilitat real als clients.

Hem aplegat els cinc millors consells per fidelitzar els clients i mantenir al dia l’agenda. Continua llegint per saber-ne més!

1. Estableix a teva agenda i actualitza-la!

Pots planificar la teva agenda amb 17 dies d’antelació com a màxim. Com més hores tinguis disponibles, més possibilitats tindràs de rebre invitacions dels clients per fer tasques. Ara bé, si planifiques amb molta antelació també hi ha més probabilitats que es produeixin conflictes d’agenda que perjudicaran la mètrica de la teva activitat. Si planifiques per endavant, cal que actualitzis la disponibilitat sovint per evitar que t’ofereixin tasques que no podràs dur a terme.

Si sorgeix un conflicte d’agenda quan ja has programat una tasca, comunica-ho al client tan aviat com puguis per mirar de canviar la data o l’hora de la tasca.

2. Revisa la planificació de les tasques per al mateix dia 

Per evitar que rebis tasques per al mateix dia a primera hora del matí, l’opció per a aquestes tasques es desactiva automàticament cada mitjanit. Quan vulguis començar a rebre tasques per al mateix dia només has d’anar a la pantalla «Inici» de l’aplicació i fer clic a «Invitacions per a tasques el mateix dia». També pots establir preferències específiques pel que fa a la disponibilitat, el mapa de la zona de treball i les categories de les tasques per al mateix dia.

Recorda que has de contestar a les invitacions per fer tasques el mateix dia abans d’una hora, o sigui que si has activat aquesta opció convé que comprovis sovint els avisos de l’aplicació. 

 3. Ajusta el mapa de la zona de treball quan calgui

Tan important com establir la teva disponibilitat és establir el mapa de la teva zona de treball, que no ha de ser necessàriament igual per a les tasques del mateix que per a les altres tasques. 

Pots fer que el mapa de la zona de treball per a tasques del mateix dia sigui més petit que el mapa normal. Així podràs anar més de pressa d’una tasca a l’altra. 

4. Tingues en compte el trànsit i el transport

La millor manera de començar una tasca amb bon peu és arribar puntual. És un indicador d’un bon servei al client i un bon pas per fidelitzar els clients a llarg termini.

Hi ha taskers que van amb bicicleta a fer les tasques, mentre que d’altres hi van amb cotxe o amb transport públic. Sigui quin sigui el mitjà de transport, convé preveure temps suficient per anar d’una tasca a l’altra i poder complir la planificació. Si et trobes problemes imprevistos de trànsit informa’n el client perquè sàpiga l’hora aproximada a la qual podràs arribar.

5. Revisa

Revisa la teva planificació després de reservar una nova tasca per veure si la disponibilitat que et queda en aquella data et continua anant bé. Hi ha tasques que es poden allargar, de manera que sempre és convenient deixar un marge de temps per als desplaçaments d’un lloc a l’altre.

El teu horari només depèn de tu. És l’eix principal de la teva activitat a TaskRabbit i com més bé l’organitzis més bona experiència tindreu, tant el client com tu. 

Leave a Reply