T’has plantejat fer tasques d’IKEA?

Busques la manera de guanyar diners aviat i eixamplar la teva base de clients? La nostra categoria de muntatge IKEA pot ser la solució. 

La categoria de muntatge IKEA és la que està creixent més de pressa de totes i té el potencial d‘oferir-te innombrables tasques noves a mesura que creixem! Com que els serveis de TaskRabbit s‘anuncien directament a milions de clients d‘IKEA arreu del país i a l‘estranger, arran de la nostra expansió internacional, la teva base de futurs clients potencials (per fer tasques en aquesta categoria o en d‘altres) augmenta exponencialment. La nostra categoria de muntatge IKEA no és només una font d‘ingressos estable; també significa màrqueting i xarxa de contactes gratuïts per a tu i la teva activitat.

Afegeix-te a la categoria de muntatge IKEA

Per què a la comunitat tasker li agraden tant les tasques de muntatge IKEA?

«És molt satisfactori construir alguna cosa des de zero i després poder admirar el que has fet amb les teves pròpies mans. El consell que puc donar sobre el muntatge IKEA per a la comunitat tasker és: demaneu sempre al client per endavant que confirmi quin moble s‘ha de muntar, perquè així es pot buscar informació del producte per internet. I, quan la tasca ha de durar més de quatre hores, sempre val la pena endur-se un refrigeri i aigua.»

Guillermo C., tasker de l‘Àrea de la Badia de San Francisco

«En aquest moment estic fent tasques de muntatge IKEA exclusivament. Com que també em dedico a fer classes de ioga i entrenament personal, el muntatge de mobles em permet fer servir el cervell d’una altra manera. Trobo que m’aporta l’equilibri perfecte.»

Kate K., tasker de Miami

«Sovint, durant les tasques de muntatge IKEA, et trobes que el client no coneix l’existència de TaskRabbit o no sap que també s’ofereixen altres serveis. Això em permet promocionar altres categories de tasques que ofereixo i fer suggeriments i comentaris per resoldre  dubtes dels clients sobre manteniment de la llar.»

Michael B., tasker de Chicago

Si vius fora dels EUA, les tasques de muntatge IKEA funcionen d‘una manera una mica diferent en el nostre mercat web. T‘expliquem què cal tenir en compte:

  • Les tasques de muntatge IKEA t’arriben o bé directament a l’aplicació de tasker o a través d’un correu electrònic diari; estigues al cas de tots dos canals per aprofitar les oportunitats de fer tasques!
  • En comptes de veure una descripció de la tasca escrita per un client, veuràs una llista dels elements que cal muntar.
  • Les tasques de muntatge IKEA tenen assignada una tarifa plana per als clients d‘IKEA i tots els mobles es classifiquen segons el seu tipus, per simplificar els preus.
Stocksy_txpc1ff1c8arzv100_Medium_669201.jpg

Leave a Reply