Què passa quan tens un problema d’agenda?

Sabies que quan un client t’envia una invitació per a una tasca només la reps tu?

Quan arriben èpoques de molta feina i molta demanda comencem a veure més problemes d’agenda i invitacions desateses del que és habitual. Malauradament, si passa això, els clients podrien deixar de confiar en la nostra plataforma i buscar ajuda per altres vies. Cada tasker té l’oportunitat d’oferir experiències fantàstiques al client i, d’aquesta manera, millorar les possibilitats de tota la comunitat de rebre més encàrrecs de tasques.

Què passa si no responc a temps a una invitació d’un client?

Si els clients no reben notícies teves, han de començar el procés de trobar un altre tasker des del principi. Si no reben resposta dins de l’interval de temps de resposta (cosa que també provoca que torni a començar el procés per al client), tant els clients com els taskers perden l’oportunitat.

Què passa si tinc un problema d’agenda?

Tal com passa quan no es respon a una invitació, els problemes d’agenda també obliguen els clients a tornar a començar tot el procés d’anunciar la tasca. Algunes tasques, com ara la mudança i els enviaments, estan molt condicionades pel moment, de manera que els problemes d’agenda o les anul·lacions d’última hora poden comportar experiències decebedores per als clients i, per tant, menys reserves en el futur. Això significa menys clients per a tothom.

Durant quant de temps he de contestar a les invitacions?

Com que les tasques per al mateix dia són les més urgents, cal respondre a les invitacions abans d’una hora. Per a tasques que no siguin per al mateix dia, tens temps fins al final de la jornada (cap a les 21.00 h) per respondre-hi. Un cop que comencis a xatejar amb el client i establiu l’abast de la tasca en la conversa del xat, convé programar-la al més aviat possible per deixar-ho tot lligat. Tot i això, de vegades pot ser que els clients estiguin ocupats; no oblidis que els estàs proporcionant un servei i tingues paciència fins que et responguin. També pots registrar-ho si passa molta estona i no et respon.  

Què pot passar si haig de canviar la data o l’hora d’una tasca?

Si tu o el client necessiteu canviar la data o l’hora de la tasca, teniu dues opcions. 

Si, com a tasker, tens un problema d’agenda, senzillament pots proposar una altra hora per a la tasca a través del xat. Un cop que hagis acordat una altra cita amb el client, pots reprogramar la tasca a la secció de detalls de la tasca, a la teva aplicació de tasker.

Si canvies la data o l’hora, la teva franja horària original quedarà lliure i et podran tornar a reservar.

Els clients poden canviar la data o l’hora d’una tasca?

Sí, el client també té capacitat per canviar la data o l’hora de la tasca des de la seva aplicació. Si li fa falta, et pot proposar un canvi d’hora segons la disponibilitat que tinguis configurada. (Recomanem als clients que ho facin amb tanta antelació com puguin, i no poden fer canvis si falten menys de 3 hores per a l’inici previst de la tasca.) El canvi de data o hora que faci un client no afectarà la durada de la tasca, només el moment de dur-la a terme. Si no et va bé o no vols acceptar el canvi, pots oferir-li una altra opció a través del xat o cancel·lar la tasca. Tal com s’ha comentat, però, la cancel·lació afectarà les teves possibilitats d’atraure nous clients. 

Si un client canvia la data o l’hora, la teva franja horària original quedarà lliure i et podran tornar a reservar.

De quina manera em pot ajudar la comunitat tasker?

Hi ha taskers amb gran capacitat a l’hora de gestionar els seus horaris i agendes personals per evitar aquestes situacions, però a continuació t’oferim alguns consells a tenir en compte:

  • Revisa sovint el teu calendari. Pots configurar la teva disponibilitat amb una antelació de fins a 17 dies. Utilitza aquest marge de temps per indicar amb precisió quan estàs disponible i no t’oblidis de rectificar el calendari si et sorgeix algun imprevist.
  • Deixa una mica de temps entre les tasques, ja que sovint duren més del que inicialment es preveu. Els taskers d’elit recomanen preveure aquests coixins al llarg del dia, per als desplaçaments o per si les tasques s’allarguen més del que preveies.
  • Reacciona amb agilitat, però també amb paciència. Respon a les invitacions de les tasques tan de pressa com puguis perquè el client sàpiga que la seva tasca és en bones mans, no obstant això, no oblidis que cal tenir paciència si el client triga una mica a respondre.

Leave a Reply