Què és l’índex de resposta?

L’índex de resposta es calcula segons el nombre de vegades que respons a invitacions per fer una tasca durant un període de temps concret (abans del final de la jornada per a les tasques que no són per al mateix dia i una hora per a les tasques el mateix dia).

Tal com passa amb l’índex d’acceptació, el càlcul del teu índex de resposta es basa en els últims 30 dies i s’actualitza periòdicament.

Per què és important l’índex de resposta?

Si has indicat que tens disponibilitat per a tasques que no siguin del mateix dia, és responsabilitat teva respondre als clients abans del final de la jornada. Entenem que pot ser que triguis a respondre si estàs treballant en una tasca, conduint o en una zona amb poca cobertura, però l’experiència del client sempre serà més bona si respons puntualment.

Si formes part de la nostra plataforma és per un motiu: per fer créixer el teu negoci. I un índex de resposta impecable és un factor d’èxit. Descobreix-ne els motius:

  • Els clients que t’envien una invitació per fer una tasca et volen contractar a tu. Si respons aviat els demostres que han fet bé de triar-te!
  • Per evitar possibles situacions d’excés de reserves pots contestar només a una invitació cada vegada. No apareixeràs en cap altra cerca dels clients fins que no comencis a xatejar per a la primera invitació que tens pendent.
  • Serà més fàcil que els clients repeteixin i et reservin noves tasques si saben que la comunicació amb tu és efectiva i que respectes el seu temps.

De quina manera puc millorar el meu índex de resposta?

  • Si no pots contestar a les invitacions per fer tasques durant un temps concret, fes servir la funció Atura el compte.
  • Reserva’t temps al llarg del dia (o entre les tasques) per respondre a les invitacions de tasques.
  • Procura que en acabar la jornada laboral no tinguis pendent d’atendre cap invitació de clients ni cap missatge de xat.

Si tu valores que els clients responguin aviat, pensa que els clients valoren el mateix de tu. Si t’assegures de respondre puntualment a les invitacions de tasques, potenciaràs el teu negoci i et guanyaràs la confiança dels clients. Quan fas servir TaskRabbit com a plataforma per desenvolupar el teu negoci, la manera de presentar-te només depèn de tu. Com més professionalitat demostris, millors opinions rebràs i aquestes, alhora, generaran més negoci!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s