Què és l’índex de fiabilitat?

L’índex de fiabilitat és la mesura de quantes tasques has acceptat, finalitzat i facturat. Tal com passa amb l’índex d’acceptació i l’índex de resposta, el teu índex de fiabilitat es mesura de manera constant cada 30 dies.

Per què és important l’índex de fiabilitat?

m0851-55542-unsplash

  • Els clients solen fer valoracions negatives dels taskers que no acaben una tasca.
  • Les puntuacions baixes redueixen les possibilitats que el teu perfil destaqui en els resultats de les cerques dels clients.
  • Acceptar una tasca però no acabar-la repercuteix en la predisposició dels clients a reservar més tasques en el futur i, per tant, rebaixa el nombre de tasques disponibles per a tothom.

Quins són els principals motius que fan baixar l’índex de fiabilitat dels taskers?

Els motius que, segons la comunitat tasker, expliquen que uns índexs de fiabilitat siguin més baixos del que es voldria són força coincidents. La bona notícia és que això té solució!

  • Problemes d’agenda. Recorda que convé comprovar la disponibilitat periòdicament i actualitzar el teu horari si sorgeix algun imprevist d’última hora!
    luca-bravo-613000-unsplash
  • Distància dels desplaçaments. Assegura’t que el mapa de la teva zona de treball reflecteixi zones fins on et puguis desplaçar fàcilment d’una tasca a l’altra.
  • Determina bé l’abast de la tasca abans de programar-la. Demana qualsevol cosa que et pugui fer falta, com ara fotografies, descripcions o números de referència dels mobles per saber exactament quines eines necessitaràs i que hauràs de fer.

Què puc fer si m’és impossible fer una tasca que havia acceptat?

Si no pots finalitzar una tasca per manca d’habilitats o eines o per limitacions horàries, fes el següent:

  • Comunica’t amb el client tan aviat com puguis per mirar de reprogramar la tasca i/o ofereix al client la possibilitat que reservi algú altre de la comunitat tasker.
  • Si vas acceptar una tasca que no es correspon amb les teves habilitats, rectifica les teves categories i les presentacions per tal que reflecteixin millor la teva experiència per als futurs clients.

rawpixel-256641-unsplash-e1528999924834.jpg

Recorda-ho: es tracta del teu negoci, i el seu èxit depèn de la bona experiència que tingui el client. Si un client dedica el seu temps a xatejar amb tu i reserva una tasca, també està assumint un compromís contractant-te a tu.

Si fas tots els possibles perquè el teu índex de fiabilitat no baixi del 100 %, demostres als clients que et preocupes pel teu negoci i que ets la persona adequada per fer aquesta tasca… i altres!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s