Què és l’índex d’acceptació?

L’índex d’acceptació és un percentatge que representa el nombre d’invitacions per fer tasques que has acceptat els darrers 30 dies en relació amb el nombre total d’invitacions que has rebut.

T’aconsellem que procuris mantenir un índex d’acceptació de tasques per sobre del 75 % en tot moment. Com que tens flexibilitat per controlar el teu horari, el mapa de la zona de treball i les habilitats, aquest objectiu és fàcil d’assolir!

Dins la comunitat tasker, qui té els índexs d’acceptació més alts també rep més tasques i guanya més diners. Alguns motius que poden fer baixar l’índex d’acceptació dels taskers són:

  • Oblidar-se d’actualitzar el calendari quan la disponibilitat varia.
  • Definir uns mapes de zona de treball massa extensos.
  • Oblidar-se d’aturar el compte quan no volen o no poden fer tasques.
  • Proposar-se per a categories per a les quals no tenen preparació.

Quin efecte té el meu índex d’acceptació en els clients?

Quan no acceptes una tasca, els clients han de tornar a començar la seva cerca. Oferir als clients una experiència sense entrebancs a l’hora de contractar taskers genera sensacions positives i fa que tornin a utilitzar la plataforma. Què he de fer si no puc acceptar una invitació per fer una tasca?

Si no pots acceptar una tasca a causa d’un problema d’agenda, mira de reprogramar la cita amb el client, parlant-ne pel xat. Normalment, es pot trobar un altre moment de mutu acord i pots reprogramar la tasca a l’aplicació.

Si no pots acceptar una tasca perquè l’habilitat o les eines no es corresponen amb les teves, explica-ho al client de manera educada i cancel·la la tasca al més aviat possible. Si el teu índex d’acceptació en surt perjudicat, no t’angoixis: les mètriques s’actualitzen periòdicament i aviat tindràs l’oportunitat de millorar-lo. Tenir un calendari de disponibilitat precís i actualitzat t’ajudarà a mantenir l’índex d’acceptació alt, cosa que farà que t’arribin més tasques!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s