En quines categories t’hauries de centrar?

No tenir ningú que et mani és un somni, i és un dels principals motius pels quals molta gent decideix formar part de TaskRabbit. Quan ets tasker no et mana ningú i ets tu qui decideix el teu horari, les teves tarifes, el teu mercat web i les categories en què vols oferir-te per fer tasques. Si has llegit la nostra entrada del blog El poder de les vendes addicionals, també ets conscient que la manera de comercialitzar el teu negoci també depèn només de tu.

Si encara no has llegit El poder de les vendes addicionals, tot seguit trobaràs alguns consells de la comunitat tasker experta que convé recordar per fer créixer el teu negoci a TaskRabbit:

  • Una bona foto de perfil t’ajudarà a arribar lluny. Recorda-ho: et proposes anunciar els teus serveis professionals, o sigui que la teva imatge ha de reflectir això!
  • Actualitza les teves presentacions per assegurar-te que incloguin les teves habilitats, experiència i les eines de què disposes.
  • Actualitza el teu missatge de comiat per fer saber als clients en quines altres categories tens experiència i assegurar-te d’explicar-los personalment o a través del xat que poden reservar-te tasques d’aquestes categories en qualsevol moment!

Al marge d’aquests consells, farem un pas més i t’ensenyarem, basant-nos en les nostres dades, quines categories és més probable que el client reservi un cop finalitzada la primera tasca. Per exemple, les nostres dades indiquen que després d’una tasca de neteja, és més fàcil que els clients reservin:

  • Una segona tasca de neteja.
  • Una tasca de muntatge de mobles.

La taula següent ofereix més exemples basats en les diferents categories. Confiem que aquesta informació t’ajudarà a vendre millor els teus serveis addicionals als clients en el futur, de manera que t’incloguin en el seu cercle de taskers de confiança quan vulguin fer encàrrecs. Com pots veure, el muntatge de mobles, les reparacions menors de la llar i el muntatge en general són categories que convé oferir!

Categoria reservada inicialment

Categoria que és més probable que els clients reservin després

Neteja

Neteja

Muntatge de mobles

Decoració

Neteja

Ajuda en la mudança

Enviaments

Ajuda en la mudança

Muntatge de mobles

Muntatge de mobles

Muntatge

Reparacions menors

Muntatge IKEA

Muntatge de mobles

Muntatge

Ajuda en la mudança

Muntatge de mobles

Muntatge

Reparacions menors

Muntatge

Muntatge de mobles

Muntatge

Muntatge de mobles

Ajuda en la mudança

Assistent personal

Muntatge de mobles

Ajuda en la mudança

Fer cua

Ajuda en la mudança

Enviaments

Jardineria

Reparacions menors

Muntatge de mobles

Leave a Reply