El poder de les vendes addicionals

Un dels avantatges de la plataforma TaskRabbit és que et facilita poder treballar pel teu compte. Tu decideixes el teu horari, les teves tarifes i les categories en què vols oferir tasques. També et permet controlar la manera de promocionar la teva activitat.

Hi ha dues maneres molt fàcils de promocionar la teva activitat independent a TaskRabbit: publicar una bona fotografia de perfil amb un somriure enlluernador i escriure una presentació detallada en què descriguis les teves habilitats estel·lars. Però no t’oblidis de la tercera: promocionar serveis addicionals.

christopher-flowers-234182-unsplash

Vols patates fregides per acompanyar el plat?

Planteja’t això: ets a casa d’un client fent tasques de neteja o de muntatge de mobles. Fas un repàs visual al voltant del pis i t’adones que la frontissa d’una porta grinyola, que el rentaplats s’ha espatllat o que una maneta s’ha deixat anar. És la teva oportunitat per excel·lir i promoure les teves habilitats! Si informes els clients que també els pots ajudar en les altres coses que tenen pendents, al marge de la tasca que t’ocupa, tindràs més possibilitats que et reservin una tasca (o unes quantes tasques).

Tot seguit trobaràs algunes preguntes que pots plantejar per vendre els teus serveis quan ets a casa d’un client o quan t’hi comuniques a través del xat de l’aplicació:

  • Hi ha alguna altra feina pendent en què jo pugui ajudar?
  • Veig que [tasca potencial de què et podries encarregar, per exemple, s’ha espatllat el rentaplats], i jo precisament tinc experiència en aquesta categoria. Potser aniria bé que me n’encarregués jo?
  • També tinc experiència en la categoria de [nom que correspongui]. Hi ha alguna tasca d’aquesta categoria en què pugui ajudar?

Una altra manera de vendre els teus serveis a un client abans de facturar una feina és personalitzar el missatge de comiat. Per fer-ho accedeix a «Veure el perfil» a l’aplicació i entra a «Missatges de comiat». És una bona manera d’agrair al client que t’hagi contractat, informar de les altres habilitats que tens i enviar-li l’enllaç URL del teu perfil per si et vol tornar a contractar directament.

Recorda-ho: oferir els teus serveis addicionals és una manera fàcil de fidelitzar els clients i fer créixer la teva activitat, i és possible que els clients satisfets et recomanin a les seves amistats. Una bona xarxa t’ofereix infinites possibilitats de fer tasques!

Leave a Reply