Creació de la presentació definitiva

Si has llegit l’entrada del nostre blog  El poder de les vendes addicionals, ja estàs al cas que una de les maneres més fàcils de promocionar la teva activitat a TaskRabbit és escriure una presentació explicant les teves habilitats. Si no has llegit l’article, te’l resumim:

Les presentacions són una manera fantàstica de promocionar la teva activitat, ja que pots mostrar als clients potencials la teva experiència en una determinada habilitat, les eines de què disposes i els motius pels quals t’haurien de triar a tu per fer la tasca.

Estàs bloquejat i no saps què has d’escriure? Cap problema! Hem preparat algunes plantilles de presentacions de les categories més buscades que t’ajudaran a arrodonir la teva. No cal dir que les pots personalitzar com vulguis (😎), perquè això t’ajudarà a destacar encara més en els resultats de les cerques dels clients.

Neteja

Cleaning and Deep Cleaning Quick Pitch: I am incredibly neat and tidy and have been cleaning for _ years. I own a [vacuum, mop] and can bring organic cleaning products to help leave your house spotless. I have experience working around pets, so that’s not a problem for me; I'm also pleasant and efficient!

Tinc autèntica devoció per la neteja i l’ordre, i fa ___ anys que em dedico a les tasques de neteja. Tinc [aspiradora, pal de fregar] i puc portar productes de neteja ecològics per deixar la casa com una patena. Tinc experiència treballant en companyia de mascotes, o sigui que cap problema; també m’agrada ser agradable i eficient!

Detalls que fan que la presentació anterior sigui tan bona: inclou algun toc personal i descripcions detallades de les eines i els productes de neteja.

Ho deixaré tot net com una patena! M’agrada encarregar-me tant de grans mansions com d’estudis petitons. Prefereixo utilitzar productes de neteja ecològics i alguns fins i tot els elaboro personalment. També ofereixo serveis de qualitat hotelera i tinc disponibilitat per atendre els vostres hostes si cal.

Detalls que fan que la presentació anterior sigui tan bona: inclou un toc personal i aporta dades sobre les dimensions de l’espai en què la persona tasker pot treballar. També informa del tipus de productes de neteja.

Si la Ventafocs i Don Limpio tinguessin una filla, seria jo. La meva especialitat és la neteja professional d’allotjaments de vacances, ja que fa cinc anys que m’hi dedico. La pols fa les maletes quan em veu arribar! – Presentació d’ Andrea W., San Francisco.

Detalls que fan que la presentació anterior sigui tan bona: inclou un toc personal i dades sobre els tipus de tasques concretes en què s’ha especialitzat, a més d’exposar la seva experiència. 

Reparacions menors

Minor Home Repairs Quick Pitch: Hi, I’m __. I have experience working at __ [company] doing small repair jobs like putting up shelves, patching holes in the wall, painting and touch-ups, replacing light fixtures and fans, and also mounting TVs and artwork.

Hola, em dic __. Tinc experiència laboral a __ [empresa] fent petites reparacions, com ara muntar prestatgeries, tapar forats a les parets, feines de pintura i acabat, canviar llums i ventiladors, i també instal·lar aparells de TV i obres d’art.

Detalls que fan que la presentació anterior sigui tan bonaofereix informació pertinent sobre la seva experiència i els tipus de tasques en què té habilitat.

Tinc _ anys d’experiència en reparacions i un bon coneixement dels materials estructurals i de les millors maneres d’assegurar un muntatge resistent. A més, tinc el __ [certificat], o sigui que ningú ha de dubtar que sé el que faig. Sempre porto les meves pròpies eines, incloent-hi un/una __ , que m’ajuda a resoldre la majoria de les situacions.

Detalls que fan que la presentació anterior sigui tan bona: exposa el seu grau d’experiència, els certificats que té i informació de les eines amb què treballa.

Ajuda en la mudança

Help Moving and Full Service Help Moving Quick Pitch: I'm fast, accurate and honest. I have done plenty of moving tasks in the past, as my reviews can attest. I have a dolly and moving straps if needed

ITreballo amb rapidesa, precisió i honestedat. He fet moltes tasques de mudança, com demostren les opinions rebudes. Tinc una plataforma amb rodes i corretges d’arrossegar per si fa falta.

Detalls que fan que la presentació anterior sigui tan bonaafegeix un toc personal, indica el nivell d’experiència i ofereix informació sobre les eines que té.

Puc moure caixes i objectes pesants i també ajudar a empaquetar les coses. Tinc una plataforma amb rodes i eines, i un cotxe amb els seients del darrere abatibles. De totes maneres, el que recomano en la majoria de casos és llogar un camió de mudances. Puc encarregar-me de la selecció si cal. Espero poder-vos ajudar a fer el trasllat!

Detalls que fan que la presentació anterior sigui tan bona: ofereix dades sobre el tipus de tasques en què pot ajudar amb les eines de què disposa, inclòs un vehicle. També hi posa un toc personal.

Muntatge de mobles

Furniture Assembly Quick Pitch: I have _ years of assembly experience and am generally very handy. I always have my own tools ready (including __, __, and __) and can help carry items and arrange assembled furniture where you want it. Don't even worry about cleaning up! I'll remove trash, such as empty boxes.

Tinc ___ anys d’experiència en muntatge i soc molt manetes. Sempre tinc a punt les meves pròpies eines (com ara __, __ i __) i puc ajudar a carregar objectes i col·locar els mobles muntats on hagin d’anar. No us haureu de preocupar ni de la neteja! M’enduré la brossa, com ara les capses buides.

Detalls que fan que la presentació anterior sigui tan bona: informa sobre el temps d’experiència i els tipus de serveis addicionals que pot oferir. Inclou un toc personal útil pel que fa a endur-se el material reciclable.

Tinc experiència en el muntatge de tota mena de mobles, fins i tot llibreries, taules de despatx, taules auxiliars, llits i mobles de sala d’estar. Treballo de manera acurada i eficient i tinc les meves pròpies eines. Tinc experiència en productes d’IKEA i altres empreses de mobiliari. Sempre arribo amb un somriure, bona actitud i (si voleu) música divertida o bona conversa per acompanyar la meva feina.

Detalls que fan que la presentació anterior sigui tan bona: especifica els tipus i les marques de mobles en què té experiència de muntatge i indica que la persona tasker pot dur les seves pròpies eines. També hi afegeix un toc personal simpàtic.

Enviaments

Delivery Quick Pitch: Hire me in Delivery for smaller items such as food, clothing, and documents. For larger items, please hire me in the Moving category and I’ll be happy to help with your bigger delivery needs! I'm punctual but flexible, fast but safe behind the wheel, and I know my way around the city.

Contracteu-me per a enviaments de petits objectes, com ara aliments, roba i documents. Per a objectes més grans, se’m pot trobar a la categoria de mudances i serà un plaer poder-vos ajudar! Soc puntual però flexible, condueixo de pressa però amb seguretat i conec bé la ciutat.

Detalls que fan que la presentació anterior sigui tan bona recorda als clients quina mena de tasques pot fer la persona tasker dins la categoria d’enviaments i indica que té un vehicle i sap orientar-se i moure’s per la ciutat de pressa.

Faig els enviaments amb bicicleta. Es triga una mica més, però es redueix la petjada de carboni. La meva bossa de lona és molt espaiosa i es subjecta perfectament a la meva esquena. També tinc una bossa amb aïllament tèrmic per mantenir freds els aliments que ho necessiten.

Detalls que fan que la presentació anterior sigui tan bona:  indica clarament la capacitat per enviar coses i hi afegeix un toc personal. 

Personal per a esdeveniments

Event Staffing Quick Pitch: Professional server/bartender who will ensure your event runs smoothly. I have experience working both private and corporate events so you can just enjoy your event and tend to your guests while I keep the food coming and drinks flowing!

Soc cambrer/a professional i m’encarrego que qualsevol esdeveniment vagi com una seda. Tinc experiència servint en esdeveniments particulars i d’empresa, o sigui que només haureu de passar-ho bé i estar pendents dels convidats mentre jo m’encarrego del menjar i les begudes!

Detalls que fan que la presentació anterior sigui tan bona: té un to tranquil·litzador i personal, i dona informació pertinent sobre la seva experiència.

Muntatge

Mounting Quick Pitch: I have all tools necessary, including power drill, stud finder, and leveler. I have experience working in carpentry and construction so I have mounted a large variety of items and know how to make sure whatever is mounted will not fall down so you can sleep at night!

Tinc totes les eines necessàries, fins i tot un trepant elèctric, un detector de bigues i un nivell. Tinc experiència en feines de fusteria i construcció, o sigui que he muntat una gran varietat de mobles i sé com assegurar-me que els meus muntatges resisteixin i us deixin dormir tranquils a la nit!

Detalls que fan que la presentació anterior sigui tan bona: especifica el tipus d’eines que té la persona, fa un repàs de l’experiència pertinent i ofereix un toc personal tranquil·litzador.

Assistent personal

Personal Assistant Quick Pitch: Your yard will look amazing when I'm done with it! I can pick weeds, mow the lawn, trim trees and bushes, rake the leaves, and much more! I can bring my own trimming tools and am comfortable with pets!

He fet feines d’administració i d’assistència personal per a moltes empreses i puc garantir que faré una feina exemplar. Superaré les vostres expectatives! M’encanta organitzar la llar i l’empresa dels clients i no tinc problema si hi ha mascotes!

Detalls que fan que la presentació anterior sigui tan bona: ofereix dades sobre l’experiència i algunes tasques d’exemple, a més d’indicar que no li sap greu treballar en cases que tinguin mascotes.

Amb diversos anys d’experiència com a assistent personal i administrant petits negocis, tinc el perfil adequat per ajudar-vos a tirar endavant qualsevol cosa. Soc una persona [fiable, professional, positiva, comunicativa] i no em costa gens [prioritzar/organitzar] les feines. Cobro un mínim de/d’ ___ hora/hores per les tasques, i la meva tarifa no inclou l’aparcament. Gràcies, i espero poder-vos ajudar a dur a terme la tasca!

Detalls que fan que la presentació anterior sigui tan bona:  inclou dades sobre l’experiència, aporta context sobre les habilitats de la persona tasker i informació sobre la necessitat de pagar un mínim (opcional).

Treballs de jardineria

Deixaré el jardí espectacular quan hagi acabat! Puc arrencar les males herbes, tallar la gespa, esporgar els arbres i els arbustos, rastellar les fulles i moltes coses més! Puc portar les meves tisores d’esporgar i no em fan cap nosa les mascotes!

Detalls que fan que la presentació anterior sigui tan bona: especifica el tipus de feines de jardineria que la persona tasker coneix millor. També indica que porta les seves eines i que li agraden les mascotes.

Cal que retiri la neu? Amb els meus estris llevaneu us deixaré l’entrada i els accessos ràpidament transitables. Busco l’excel·lència en tot el que faig. Soc intuïtiu, resolutiu i empàtic, i això significa que puc resoldre qualsevol necessitat amb la mateixa cura que si fos a casa meva.

Detalls que fan que la presentació anterior sigui tan bona: especifica l’eina que té la persona tasker a la seva disposició i aporta un toc personal.

Leave a Reply